Catalogus Combinaties Vernieuwd.

April 2022 nieuwe uitgifte met correcties en nieuwe items.

De laatste catalogus op het gebied van combinaties uit automaatboekjes dateert al weer uit 1981 een uitgave van Jansen en van Apeldoorn 3e editie.
Al jarenlang is er behoefte aan een herziening, aangevuld met de vermelding van de nieuwere boekjes.
Deze is er eindelijk:
Speciaal Catalogus/Handleiding – Combinaties uit Automaatboekjes 2022”. De 4de editie.

De catalogus/handleiding informeert u zéér uitgebreid over alles dat voorkomt, zoals drukrichting, papier- en gomsoorten, rasters en versnijdingen etc. Maar ook een uitgebreide opsomming van plaatfouten, waarvan de meeste uitgebreid in beeld zijn gebracht. Een zeer compleet werk.

Helaas is er van deze uitgave geen gedrukte versie, vanwege het kostenplaatje ten opzichte van de verwachte afname, hetgeen begrijpelijk is. Het boekje zou veel te prijzig worden.

Maar de makers hebben aan een oplossing gedacht. De catalogus/handleiding is verkrijgbaar als Pdf-bestand of als Word-bestand. De eerste wordt per e-mail verzonden, de tweede kunt u per WeTransfer ontvangen. Grote voordeel van de Word-versie is dat de afbeeldingen – alle in kleur – op uw PC/Laptop sterk vergroot kunnen worden, zodat u alle details kunt zien.

Hoe komt u aan deze informatie?

Voor € 9,50 kunt u toch in het bezit komen van al deze catalogus/handleiding. Stuur een e-mailbericht naar vera@travera.net en vraag info over deze catalogus en deze zal u gegeven worden. Het is absoluut de moeite waard en zal uw plezier in het verzamelen zeker verhogen.

AvdP

                     

Terug naar home.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *